Wat is coaching?

Soms sta je op een punt in je leven dat je het even niet meer weet. Je voelt je niet meer jezelf. Je weet eigenlijk niet eens meer waar je blij van wordt je ervaart stress en onrust. Je loopt vast in je werk, in jezelf of in je leven. En waar begin je dan? hoe pak je dit aan? Wat heb je nodig om uit die cirkel te komen?

Dat is waar mijn manier van coachen je mee gaat helpen. Met mijn integrale aanpak pakken we je vraag aan. Door gesprekken, de juiste vragen stellen en methodes toepassen krijg jij weer sturing in je leven en voel je je weer jezelf. Positiviteit, licht voelen, pro actief zijn, bewustwording, inzichten, een vitaal en gezonder leven zijn slechts een paar uitkomsten van coaching bij mij. Klinkt dit alsof het wat voor jou is? Neem dan contact met mij op of plan een gratis kennismakingsgesprek met mij.

Voor wie is coaching? 

 

Wil jij graag meer energie?

Weer lekker in je vel zitten? Letterlijk en /of figuurlijk?

Meer ontspanning  en positiviteit ervaren?

Wil je een fijner, gezonder en gelukkiger leven?

Een gezonder gewicht?

emoties, lichaam, gedachten, missie

Ben je klaar voor verandering?

Dan is coaching echt voor jou! Bij mij is je coaching traject op maat gemaakt. Jouw coachvraag (vragen) staat centraal. Een 1 op 1 traject waarmee je stappen gaat maken naar een fijner leven en meer jezelf bent. Aan de basis van dit programma sta jij en daarom bepaal jij de inhoud en het verloop van dit traject.

 

Kennismakingsgesprek

Ontdekken of coaching voor jou is? Maak vrijblijvend kennis met om te kijken of de juiste ‘klik’ tussen ons er is. Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan. Jij kiest waar! Binnen of misschien buiten tijdens een wandeling. De duur van dit kennismakingsgesprek ligt tussen 30 minuten tot 60 minuten. Tijdens dit gesprek gaan we bekijken wat ik voor je kan betekenen en of de wederzijdse klik er is. Kennismaken is vrijblijvend en kosteloos.

wist je dat coaching helemaal niet lang hoeft te duren? Bel gerust voor informatie of een vrijblijvende afspraak.

if you change the way you look at things, the things you look at change

– Wayne W.Dyer –

Ook zo’n mooie website? Von&Co