Vind jij het heerlijk om buiten te zijn en wil je graag in beweging komen?

Wandeltraining - dinsdagavond of woensdagochtend

Vind jij het heerlijk om buiten te zijn? En wil je graag in beweging komen?

Wandeltraining - dinsdagavond of woensdagochtend

Buiten wandelen biedt veel voordelen:

Je verbetert je conditie en je lichaam wordt krachtiger. Met het wandelen vergroot je het vermogen van de longen om zuurstof op te nemen.

Het helpt stress te verminderen en het verlaagd je bloeddruk. Je maakt serotonine aan, wat ook wel het ‘gelukshormoon’ wordt genoemd.

Je wandelt met anderen. Het is niet alleen gezellig, maar ook biedt het een stok achter de deur. Hierdoor ben je extra gemotiveerd om te wandelen.

Het draagt bij aan een betere nachtrust. Tijdens het wandelen kan je je gedachten laten gaan en meer rust in je hoofd creëren.

Tijdens deze training gaan we bezig met een combinatie van wandelen (conditie), kracht-, en cognitieve (hersen)oefeningen.

Kom samen in beweging! 

Ik ben Gwenda Noppert en ik ben coach. Door de jaren heen heb ik verschillende beroepen gehad en ik ben uiteindelijk leefstijl coach en trainer geworden. In dit werk zit voor mij alles! De vrijheid (waar ik echt blij van wordt), het werken met verschillende mensen,  de afwisseling en uitdaging en heel belangrijk: verbinding maken. 

Naast de coaching geef ik ook wandeltraining. Dit vind ik echt heel leuk en geeft mij energie! Het doel van de wandeltraining is om lekker buiten in beweging te zijn. 

Wandelen is de haast uit je hoofd halen en kijken wat er overblijft

Ga je mee naar buiten?

We wandelen op twee momenten:

Dinsdagavond 
(19.00 tot 20.00 uur)
Woensdagochtend
(09.00 tot 10.00 uur)

 

Data dinsdagavond

\

De groepen starten vanaf

12 september 2023

Data woensdagochtend

\

De groepen starten vanaf 

13 september 2023

 

Dit is wat een vorige deelnemer van de wandeltraining vond:

Het was gezellig inderdaad! Ik vond de wandelingen erg leuk en de cognitieve- en krachttrainingen erbij een goede aanvulling. Bedankt en wie weet tot weerziens!😊

Praktische informatie

Bij de wandeltraining verzamelen op de parkeerplek in Skoatterwâld  (vlakbij Belvedere museum). We verzamelen op de tijd van aanvang.

De training is laagdrempelig en je kan ten alle tijden instromen. Iedereen is natuurlijk verschillend en zo ook het niveau qua conditie. Dit is geen probleem. Tijdens deze training kan ieder niveau meedoen. Ik speel hier op in en geef iedereen wat hij of zij aan kan. Zo kan iedereen met elkaar in 1 les en toch haar of zijn eigen kunnen optimaal benutten. De groepsgrootte is maximaal 10 personen.

Tijdens de wandeling is het handig om fijne en stevige schoenen aan te trekken en zorg voor kleding dat past bij het weer.

Een wandeltraining duurt gemiddeld 1 uur. Je koopt de wandelingen in een set van 8 keer.

Coaching in de natuur

Interesse in de wandeltraining? Laat dan je gegevens achter.

Na je inschrijving neem ik contact en bespreken we samen wanneer je met de eerste training kan starten.
Wil je direct contact opnemen? Dan is dit mijn telefoonnummer: 06-21244025

Vragen die je misschien nog hebt:

Vragen

Kan ik een les inhalen?

Ja, dat kan zeker!

Waar gaan we wandelen?

We wandelen in het Oranjewoud.