Wat klanten zeggen

Ik ben via via bij Gwenda terechtgekomen toen het niet heel lekker ging met mij. Ik merkte  al heel snel dat het steeds beter ging. Vooral onbewust. Fijn aan haar coaching is:
dat we soms gaan wandelen;
dat we regelmatig nagaan hoe het nu gaat vergeleken met eerst;
dat ik verschillende soorten opdrachten meekrijg, zodat ik zelf kan bepalen welke methode het beste bij me past.

Wat ik verder fijn vind, is dat Gwenda altijd diep zoekt naar waar een bepaald gevoel vandaan komt, dat ze relaxed is, dat ze makkelijk is om mee te praten en dat ze niet alleen kijkt naar wat je gevoel nu beter maakt, maar ook wat je kan blijven toepassen zodat bepaalde dingen je niet meer zo raken.

Vrouw, 20 jaar

Mijn ervaring in de coaching met jou is dat ik mij snel veilig en vertrouwd bij jou voelde. Je warme persoonlijkheid en rust die je uitstraalt en je luisterend oor gaf mij de warmte die ik op dat moment nodig had. De coaching in de buitenlucht, het wandelen in het bos. Deze manier van coaching heb ik als zeer prettig ervaren.  Bij mij gaf dat minder druk in het verwerkingsproces. 

Na elke sessie zet je mij weer aan het denken om weer verder te kunnen.

Bedankt Gwenda dat jij mij weer het licht gaf in de afgelopen zwarte periode. 

Vrouw, 39 jaar

Ik heb de sessies van Leef Coaching als zeer prettig ervaren. Ik heb veel inzicht in mijzelf gekregen en waarom ik bepaalde dingen doe en in het verleden heb gedaan. 

Gwenda stelt kritische vragen, die je echt op een andere manier naar jezelf doen kijken. Ook de opdrachten die ik tijdens de sessies heb gedaan, hebben mij goed geholpen.

Dankzij de coaching ben ik mij bewuster geworden van wat ik wil in mijn leven, wat ik nog wil bereiken, en waar ik echt gelukkig van wordt. 

Vrouw, 30 jaar

Ik heb een familieopstelling gedaan bij Gwenda bij Leef.
Dit doet Gwenda met behulp van playmobil poppetjes. 

Ik moest een hulpvraag indienen wat ik lastig vond. Ik had er meerdere. 
Ook was het wel interessant en goed om daar eens goed over na te denken. Positief was dat ik bepaalde dingen waar ik tegenaan liep afgelopen jaren, opgelost had. 

Uiteindelijk was mijn hulpvraag: “Waar komt de saboteur in mij vandaan?”

Ik ging nieuwsgierig  naar Gwenda toe en had er zin in. 
Ik moest eerst poppetjes uitzoeken die mijn gezin zijn en die voor mij op tafel zetten . Daarna mijn ouders en de ouders van mijn ouders. Ik moest ze neerzetten hoe het voor mij voelde. Bijzonder maar je voelt echt hoe het is. Maar ook hoe je het graag zou willen. Door Gwenda haar vragen en verplaatsingen van de poppetjes kreeg ik steeds meer duidelijkheid. De opa en oma van mijn vaders kant dat ik hoe ik wil zijn. Vroeger lekker ravotten op de boerderij. Jezelf zijn en vrijheid. Je bent goed zoals jezelf bent. 

Aan mijn moeders kant kreeg ik een naar gevoel. Wat zullen anderen van je denken. Je bent niet goed genoeg hoe je zelf bent. Een familietak met geheimen en een negatieve lading. 

Ik merkte dat ik meer met de negatieve kant van de familie bezig was tot nu toe in mijn leven, dan met het positieve van de andere tak van de familie. Vanaf nu probeer ik daar meer naar te kijken en wil ik mij weer voelen zoals ik mij als klein meisje daar voelde. Goed genoeg en vrij. 

We kwamen ook tot de conclusie dat ik op een punt zit om de familielijn van mijn moeders kant te doorbreken. Ik wil niet zo zijn zoals zij waren/zijn. Ik wil niet oordelen en wil mijn kinderen in vrijheid opvoeden en zich zelf laten zijn. Dat geeft wel eens worstelingen maar ik heb wel het gevoel dat ik dat beter doe dan mijn moeder en beppe. 

Ik vond het erg interessant. Wel had ik al eerder dingen onderzocht dus een grote verrassing was het niet. Maar om alles zo duidelijk voor je te zien en voelen vond ik wel bijzonder. Het heeft mij echt wel nieuwe inzichten gegeven. 

En Gwenda geeft je een fijn gevoel. Ze begeleid het goed en straalt veel rust uit.

Een aanrader dus!

Vrouw, 47 jaar

Mijn ervaring bij Gwenda : Ik ben geheel open de sessie in gegaan en heb een familie-opstelling gedaan. Het lijkt zo simpel: een paar playmobile poppetjes en eigenlijk een paar simpele vragen. Maar oh wat kan je hier verassend veel uit opmaken! \mooie inzichten gekregen die doormiddel van daadwerkelijk ‘zien’ en ‘voelen’ ontstaan ipv van alleen maar denken  en praten vanuit hoofd.

Gwenda is een coach vol rust en kalmte, laat je zelf nadenken en stelt vragen die je echt een stap verder laat zetten en waardoor je dieper kan zakken in je lijf want daar is juist zoveel wijsheid te vinden. Ze vat samen, pakt de kern er meteen uit en weet je daardoor nog meer helderheid te geven. Ik heb voor mijzelf een mooie bevestiging gekregen voor wat ik echt belangrijk vind in mijn leven, wie daarin een rol spelen en een anker meegekregen om dit gevoel te blijven oproepen. Een familie opstelling is ontzettend veelzijdig en kan bij zoveel vragen/problemen ingezet worden. Een aanrader voor een ieder die zichzelf inzichten gunt om veer verder te kunnen. Niet alleen vanuit de situatie hoe die nu is maar ook waar je verlangen ligt voor verandering.

Vrouw, 45 jaar

Wat ik fijn vind aan haar is dat ze rustig is… goed naar mij luistert en dat ze mij in mijn waarde laat en alles in samenspraak gaat. Ik hou niet zo van wandelen maar met Gwenda wandelen in de mooie omgeving van Oranjewoud voelt wel goed. Een mooie combi van bewegen, praten en en oefeningen doen . Ik krijg inzichten in mijzelf en mijn gedrag. Gwenda laat mij ook voelen en nadenken over wat er gebeurd. Ik ben blij dat ik de stap naar Gwenda heb gezet . Het is fijn om te weten dat ik naast onze afspraken ook altijd met vragen bij haar terecht kan via mail of app. Zo heb ik het gevoel dat ik niet altijd alles alleen hoef te doen.

Vrouw, 50 jaar

je bent een prettig, lief en rustig persoon. Je zet mij in beweging en geeft mij inzichten

wat plezierig is, is de rust die ze uitstraalt en het gevoel serieus genomen te worden. Door haar vraagstelling ging ik beseffen in welke neerswaartse spiraal ik de afgelopen tijd had gezeten. Hierdoor kreeg een zetje de goede kant op. Gwenda is iemand die echt luistert, voor mij heel belangrijk

ik ben heel blij dat jij op mijn pad kwam. Alleen kon ik het niet. Vanaf de eerste keren alleen maar te huilen naar inzichten om met situaties om te gaan. Ik ben heel met deze stappen die ik heb gemaakt  en blij met jou

jij bent eerlijk maar zonder oordeel. Ik voel me serieus genomen en gehoord. Ik vond het heel prettig met jou en kan weer meer als mezelf de toekomst in

Vorig jaar ben ik vast gelopen en had ik hulp nodig in de vorm van een coaching traject. Gwenda neemt heel doortastend waar en reageert hierop met veel kunde. Hierdoor heb ik kunnen kijken naar eigen structuren die mij niet meer helpen, en kon ik met nieuw gevonden handvaten aan de slag. Dit heeft mij ontzettend geholpen. En ik ben Gwenda dan ook heel dankbaar voor de hulp die ze geboden heeft. Het geeft ruimte om weer door te kunnen gaan. Heel hartelijk dank hiervoor, liefs Charlotte

Just be you

Ook zo’n mooie website? Von&Co