Dit is mijn thuis: ik ben moeder van een puber dochter en getrouwd. Samen met mijn man en dochter vormen wij een klein maar hecht gezin.

Al op zeer jonge leeftijd kreeg ik te maken met grote verliezen in mijn leven. Hierdoor heb ik onbewust overlevingsstrategieën ontwikkeld. Jarenlang voelde ik mij hier prima onder en heb ik zelfs gedacht dat het bij mij hoorde. Op een gegeven ogenblik merkte ik dat deze strategieën mij in de weg gingen zitten. Ze waren lastig en maakte dat ik blokkeerde op allerlei gebieden. Ik zat steeds meer vast, privé maar ook in mijn professionele leven. Ik voelde mij steeds minder mij…

Door coaching heb ik ontdekt dat deze strategieën iets zijn wat ik als kind heb ontwikkeld maar in mijn volwassen leven geen nut meer hebben. Ze zijn niet wie ik ben maar ze zijn wat ik doe/deed.  Deze ontdekkingen/inzichten over mijzelf hebben mij fantastisch geholpen! En dat is ook wat ik wens voor mijn klanten. Inzichten krijgen, hiermee rust en de juiste handvatten waarmee je weer aan het stuur gaat zitten van je eigen leven.

Opleiding:

Na het behalen van mijn post HBO diploma’s aan de Mark academy als integraal vitaliteits- en leefstijl coach en als leefstijl trainer ben ik van start gegaan met mijn praktijk: leef. Deze opleiding hanteert een unieke integrale aanpak. Niet alleen je leefstijl komt aan bod maar dit gaat verder. Je mindset, je gedachten, je missie, je emoties, eigenlijk alles wat bij je hoort, raken we aan. Ik wist: Dit is wat ik wil. Dit is wat bij mij past. Hier ga ik voor!

Goed om te weten:  de opleiding is geaccrediteerd door verschillende beroepsgroepen uit dit vakgebied. Een gedegen opleiding dus. Binnen mijn praktijk vind je individuele coaching en trainingen en trajecten voor het bedrijfsleven.

Weet jij niet meer wat je wil? Wil je anders maar weet niet hoe? Loop je vast? Dan ben je bij mij op je plaats.

No one is you and that is your superpower 

– Unknown-

Ook zo’n mooie website? Von&Co