Wandel Training

Vind jij het heerlijk om buiten te zijn? En wil je graag in beweging komen? Wil je de support en gezelligheid van een groep ervaren?
Dan is deze training net iets voor jou!

Op vaste tijden in de week (ochtend en / of avond) geef ik een wandeltraining. Wat houdt een wandeltraining precies in?

Tijdens deze training gaan we bezig met een combinatie van wandelen (conditie), kracht-, en cognitieve (hersen)oefeningen.

We maken heerlijke wandelingen in de prachtige omgeving van Oranjewoud. Ieder doet mee op zijn eigen tempo. Je conditie zal verbeteren, wat weer heel fijn is voor je algehele gezondheid.

De kracht oefeningen zijn gevarieerd  qua soort en spiergroep. De moeilijkheid / zwaarte wordt aangepast aan wat de kandidaat kan. Spierkracht is erg belangrijk ter ondersteuning van je skelet maar ook op je stofwisseling heeft dit een positief effect.

Tenslotte de cognitieve oefeningen. Deze zijn ontwikkelt voor je hersenen en maken dat je hersenen niet alleen beter werken maar ook stimuleren ze de hersencel aanmaak. Dit is erg belangrijk bij het verouderingsproces waar iedereen mee te maken krijgt.

De training duurt een uur en is iedere keer weer anders. Ideaal om in beweging te komen en je gezondheid te verbeteren!

Voordelen

Beweging geeft lichaam en geest veel voordelen. Deze wandeltraining natuurlijk ook. Ik zet er een paar voor je op rij.

  • Verbetering conditie
  • Gezonde buitenlucht
  • Meer kracht
  • Gezelligheid van de groep
  • Minder stress
  • Betere hersenfunctie
  • Begeleiding van een gecertificeerde trainer
  • Afwisselende training

Wie wil dit nu niet? De training is laagdrempelig en je kan ten alle tijden instromen. Iedereen is natuurlijk verschillend en zo ook het niveau qua conditie. Dit is geen probleem. Tijdens deze training kan ieder niveau meedoen. Ik speel hier op in en geef iedereen wat hij of zij aan kan. Zo kan iedereen met elkaar in 1 les en toch haar of zijn eigen kunnen optimaal benutten. De groepsgrootte is maximaal 10 personen.

Je koopt de lessen per setje van 8 stuks. Kan je een keertje niet? Dan is inhalen van de gemiste les geen probleem. De kosten van deze training vind je onder het kopje tarieven.

Ben jij klaar om in beweging te komen?

Sometimes nature is all you need

Ook zo’n mooie website? Von&Co